still life

11/09/2014


A dark still life with an autumn feel on this sunny Thursday. I love making still lifes and creating small displays with my favourite things around the apartment. The new frame from Moebe (remember I wrote about it here?) creates these lovely shadows on the wall and is already a favourite. I'm not sure one is enough.   4 comments:

 1. Absolutely lovely Johanne! :)

  ReplyDelete
 2. Hej Johanne
  Jeg kan se at du er fan af Jeanne Birkin og Serge Gainsbourg. Hvor ko mer dette fine billede fra? Jeg har selv en plakat af Serge med en smøg i min stue :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Lucie.
   Ja, der er bare et eller andet over det par, datidens power couple :D Jeg har også det billede med Serge, det er super fedt ;-) Faktisk har jeg bare fundet dette billede på pinterest og fået det fremkaldt over nettet :-)

   Delete

Thank you for leaving a comment!

 

Scandinavian Love Song © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger