string

07/09/2014


Not so many words this morning, just a few pics of my new favourite piece of furniture in the living room - our new String shelving system. Material love at its highest. 

Have a wonderful Sunday.  


2 comments:

  1. Hvad er gyngestolen for en? Den er helt fantastisk, men jeg synes ikke, at jeg har kunne finde en lignende :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tusind tak Christina :-) Jeg er også virkelig glad for den. Men det er en, jeg engang fandt på mine forældres gamle loft, så jeg ved desværre ikke, hvor den kommer fra og har faktisk heller aldrig selv set noget lignende. Måske hvis du holder øje med den blå avis, du kan være heldig :-)

      Delete

Thank you for leaving a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

scandinavian love song © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger