back home

19/10/2014


Thursday night, we arrived back home in Aalborg after an amazing trip to Japan - with our stomachs full of sashimi, shabushabu and sukiyaki and our luggage full of funny-flavored KitKat, Royal Copenhagen and Totoro teddy bears. It has taken a couple of days for me to adjust - i.e. getting over my jetlag, my addiction to matcha frappuccino, tons of laundry, a messy apartment, Danish (crappy) weather and an empty fridge. But I'm getting there :-) Above are a few pics from the trip - however, I thought I would make a couple of posts as I get through the big pile of pictures. Hope you are up for that? I will make sure to mix it with other posts, so that it wont get too boring for you ;-) Enjoy your Sunday. 
-
Torsdag aften ankom vi atter til Aalborg efter en helt fantastisk rejse til Japan - med maverne fyldte af sashimi, shabushabu og sukiyaki og kufferterne fyldte med skøre KitKat, Royal Copenhagen og Totoro bamser. Det har liiige taget nogle dage for mig at tilpasse mig - med andre ord at komme over mit jetlag, min afhænghed af matcha frappuccino, få vasket tøj, gjort lejligheden ren, fyldt køleskabet og vænnet mig til det møg-kedelige, danske efterårsvejr. Not a fan. Ovenover er der et par glimt fra turen, men jeg tænkte, jeg ville lave et par indlæg om rejsen, efterhånden som jeg får gennemgået billederne fra turen. Det håber jeg, I er klar på? Jeg skal nok blande det ind mellem andre indlæg, så det ikke bliver for kedeligt :-) Nyd jeres søndag derude.  

0 comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment!

 

Scandinavian Love Song © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger