new in: knit

31/10/2014

new in, american vintage, muuto dots via www.scandinavianlovesong.com
new in, american vintage, muuto dots via www.scandinavianlovesong.com

For some reason knits are one of those things, I never buy for myself. Which is actually pretty stupid considering that Denmark becomes pretty cold during winter. But recently I tried to turn the tide, and bought this American Vintage knit. It is so soft and has already become my new best friend. 
-
Af en eller anden grund er striktrøjer en af de ting, jeg bare aldrig får købt til mig selv, og det må jo egentlig siges at være ret dumt, det danske vinter vejrlig taget i betragtning. Men for nylig forsøgte jeg at lave om på det og købte denne trøje fra American Vintage. Den er simpelthen noget så blød og er allerede blevet min nye bedste ven på de kolde aftener. 2 comments:

  1. hvor er den gennemskøn! det ligner sådan én, jeg er på jagt efter. har du købt den online? må jeg spørge, hvordan størrelsen er? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Den er virkelig også lækker, så blød og vamset :D Jeg har købt den online lige her: http://www.tiffany.dk/brands/american-vintage/american-vintage-strik-boo270-lysegra.html - hvor der dog kun er en medium tilbage nu. Den har et lidt oversize fit :-)

      Delete

Thank you for leaving a comment!

 

Scandinavian Love Song © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger