On the balcony

04/10/2014


Pictures from a sunny Saturday on my balcony. I really love Autumn, when it's like this. The last couple of days have been really busy though, with painter in the apartment, job interviews, a day trip to Aarhus, and tomorrow we are heading for Japan. Can't believe it's tomorrow! We haven't even started packing yet, so I better get to it :-) I have planned some posts for the blog, so you'll probably not even notice that I'm gone at all :D However, if you follow me on Instagram, I hope there will be wifi some places, so that I can post some pics on the way. Have a great weekend 
-
Lige et par billeder fra en solskins-lørdag på min altan. Jeg elsker efterår, når det viser sig fra denne side. De sidste par dage har dog været super travle med maler i lejligheden, jobsamtaler, smuttur til Arhus, og i morgen går turen til Japan. Jeg kan slet ikke forstå, det allerede er i morgen! Og vi er ikke engang begyndt at pakke endnu, så jeg må vist hellere komme igang :-) Jeg har planlagt indlæg til bloggen, så I kommer nok ikke engang til at bemærke, jeg ikke er her :D Hvis I følge mig på Instagram, så håber jeg dog, der er wifi nogle steder, så jeg kan få uploadet lidt billeder derfra. Kan I have en fortsat skøn weekend 

0 comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment!

 

Scandinavian Love Song © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger