Christmas gift wrapping 2014

11/12/2014

simple gift wrapping, via http://www.scandinavianlovesong.com/
simple gift wrapping, via http://www.scandinavianlovesong.com/
simple gift wrapping, via http://www.scandinavianlovesong.com/

Wrapping gifts is one of my favourite things to do. It really is. I don't like to admit it, but I'm actually one of those persons, who will re-wrap a gift if I dislike the shop assistant's gift wrapping skills or paper. I know that sounds very silly and maybe even pretentious to some, sorry - I just can't help myself :D Every Christmas, I try to come up with a new 'theme' for my wrapping - for instance 'winter wonderland', 'simple and natural' or 'black, white and graphic'. This year, however, I'm not really sure what to call my 'theme', it just suddenly appeared, when I found the purple eucalyptus (?) twigs. I have a thing for combining burgundy and nude colours, so this is how it turned out this year. Do you like gift wrapping? And do you also come up with a "theme" every year, or is it just me :D
-
Jeg elsker at pakke gaver ind - jeg vil faktisk sige, det er en af mine favorit beskæftigelser. Jeg må også indrømme, jeg vist er en af de personer, der vil ompakke en gave, hvis jeg ikke lige bryder mig om ekspedientens indpakningsevner eller -papir. Jeg ved virkelig godt, hvor næsten skørt og lidt prætentiøst det kan lyde - undskyld, jeg kan virkelig bare ikke styre mig på det punkt :-D Hver jul vælger jeg derfor også et slags tema for årets julegaveindpakning - som for eksempel 'winter wonderland', 'enkelt og naturligt' eller 'sort, hvid og grafisk'. I år ved jeg dog ikke rigtig, hvad jeg skal kalde mit tema - det opstod ret pludseligt, da jeg fandt de lilla eukalyptus (?) grene. Jeg har et eller andet med bordeaux kombineret med mere nude og sarte nuancer, så sådan kom det altså til at se ud i år. Kan I lide at pakke gaver ind? Og kommer I også med et nyt tema hvert år, eller er det bare mig, der er lidt skør?

0 comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment!

 

Scandinavian Love Song © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger