from this weekend

19/01/2015

pictures form this weekend, work space, new shoes, coffee on bed via http://www.scandinavianlovesong.com/
pictures form this weekend, work space, new shoes, coffee on bed via http://www.scandinavianlovesong.com/
pictures form this weekend, work space, new shoes, coffee on bed via http://www.scandinavianlovesong.com/

Hello dear readers, are you up for a new week? As I mentioned yesterday, I have a lot on the programme this week, including a day trip to Skagen today. However, I thought I would just drop by with three pictures from this weekend. First up, a pic of how the work station looks when its not messy (a rare sight, so it had to be documented :-)). Then a pic of my new shoes from By Malene Birger, which I also flashed on Instagram Friday. I'm usually pretty bad when it comes to finding good items on sale, but I guess this is the exception that proves the rule with a 40 % discount and just my size! And then morning coffee served on the bed by my sweet hubby yesterday. All in all a good weekend. 
-
Hej med jer søde læsere, er I klar på en ny uge? Som jeg nævnte igår, har jeg en del på programmet i denne uge, inklusiv en tur til Skagen i dag. Men jeg tænkte, jeg lige ville kigge forbi med et par billeder fra weekenden. Først et billede af min arbejdsplads, som den ser ud, når den ikke er rodet (det er et sjældent syn, så det måtte jo dokumenteres :-)). Dernæst et billede af mine nye fine sko fra By Malene Birger, som jeg også viste på Instagram i fredags. Jeg er ikke så god til at finde gode ting på udsalg, men det her er så undtagelsen, der bekræfter reglen med 40 % rabat og lige i min størrelse, haps! Og til sidst morgenkaffe serveret på sengen af min søde mand i går. Alt i alt en dejlig weekend.  0 comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment!

 

Scandinavian Love Song © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger