30-day minimalism challenge

02/02/2015

30-day minimal challenge http://www.scandinavianlovesong.com/

Good Monday morning out there. I stumbled upon this 30-day minimalism challenge over the weekend at Emily Salomon's lovely blog. I have tried out a lot of challenges over the time (like the 30-day squat challenge - yak!), but admitted, I have never really finished any of them. This one seems a bit more up my alley. I love minimalism, both in terms of interior, but also in terms of lifestyle. However, I'm not also so good at the latter, so this will be a nice way to improve. Keep it simple, right? :-) 
-
God mandag morgen til jer! Da jeg faldt over denne 30-dags udfordring på Emily Salomon's fine blog, tænkte jeg straks, at det da lige var noget for mig. Jeg har efterhånden afprøvet en del 30-dags udfordringer (så som den der 30-dags squat challenge, der florerede på et tidspunkt -føj!), men jeg må indrømme, at jeg er elendig til at få dem fuldført. Denne her virker dog noget mere overkommelig og positiv. Jeg elsker jo det minimalistiske, både når det handler om interiør, men også når det kommer til livsstil. Jeg er desværre ikke altid så god til at efterleve sidstnævnte, så det her er jo en rigtig fin måde at øve sig på. Keep it simple, ikke sandt? :-)

via Emily Salomon with thanks

0 comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment!

 

Scandinavian Love Song © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger