Motherhood

16/11/2015


Kære læsere.

Det har taget en del tilløb, at få formuleret det her indlæg - så derfor bliver det også bare lige på dansk denne gang.

Midt i oktober mistede min mand og jeg en lille pige i en al for tidlig fødsel. Hun skulle have beriget vores liv til februar og gjort os til den lille familie, vi altid har drømt om. Men sådan skulle det desværre ikke være denne gang.

Det har selvsagt været usigeligt hårdt og er det stadig, og vi føler os vist begge lidt flossede i kanterne. Men med musseskridt er vi så småt på vej i den rigtige retning. Ét af mine skridt er at begynde at blogge igen - og heldigvis er lysten og overskuddet også så småt begyndt at melde sig igen.

Et par uger efter fødslen tog Mads og jeg et par dage til København for at få lidt luft og komme ud af lejligheden. Det var SÅ rart og tiltrængt at slentre gennem det efterårs-fine København og få lidt god mad. Et andet formål med turen var også, at få fragtet det her værk med hjem til Aalborg. Det hedder Motherhood og er lavet af dygtige Christiane Spangsberg. Jeg faldt for det smukke motiv, og synes, det er så fint, hvordan mor og barn er forenet i en enkel streg. Det hænger nu og pynter på vores væg som et smukt minde om det, vi havde, og om det, vi stadig har at se frem til. 

Jeg håber så småt, at kunne begynde at blogge igen på mere normal vis, men nu ved I i hvert tilfælde, hvorfor bloggen har stået så stille, og hvorfor indlæggene fremover nok stadig vil komme lidt sporadisk.

Rigtig god aften til jer.

x Johanne

9 comments:

 1. Masser af kærlighed jeres vej <3 Kan slet ikke forestille mig, hvor ondt det må gøre. Jeg håber, I er på vej ovenpå sammen igen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak, søde Marianne <3 Det har været en hård omgang, men heldigvis går det i den rigtige retning.

   Delete
 2. I can only imagine how hard it is for you both. I am sending all my love

  ReplyDelete
 3. ¡Fantásticos ambientes! Con buenas fotografías, me encantan. Muchas gracias por compartirlos con todos/as.
  / http://www.mascasaonline.com

  ReplyDelete
 4. Oh dear Johanne, I'm so sorry to read that... When I saw to photo of this print on your Insta feed some days ago I thought that maybe there is some hidden meaning behind that, but I had absolutely no idea that it is this sad one. Sending lots of good thoughts to you and Mads and hoping that one little miracle will find its way to you very very soon! xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much, dear Anu. Well, sometimes life can be so brutal, and this year has been quite the challenge, I must say. But thankfully, Mads and I have each other and I have high hopes for a more positive 2016 :-) xxx

   Delete
 5. I just came across your lovely blog and I plan to start reading through the past entries. I am so sorry to hear of your loss. A good friend of mine from my son's school has also lost a child and she started a blog to help other women. It is called ourhopeplace.com Perhaps you will find some comfort reading through the posts.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you for your compassion and sweet comment <3

   Delete

Thank you for leaving a comment!

 

Scandinavian Love Song © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger