LEGO stormtrooper alarm clock

15/02/2016

LEGO stormtrooper alarm clock, via http://www.scandinavianlovesong.com/
LEGO stormtrooper alarm clock, via http://www.scandinavianlovesong.com/

I am still often asked about where my LEGO stormtrooper alarm clock is from. I actually bought it for my LEGO-loving husband a couple of years ago - and it was definitely well-received :-) And that's how it works: He buys me flowers, I buy him LEGO :-) Actually, I like the alarm clock's monochrome look too, and I think it would look super-great in a boy's room. Anyways, it can be bought right here, for those interested :-)
-
Jeg bliver stadig tit spurgt om, hvor mit LEGO stormtrooper vækkeur er fra. Jeg købte det i sin tid til min LEGO-elskende mand, som selvfølgelig blev ualmindeligt glad for det. Sådan er det nemlig: han giver mig blomster, jeg giver ham LEGO :-) Og så synes jeg da egentlig også, det er ret fint, og det vil da bestemt også gøre sig super godt på et drengeværelse. Men altså, det kan købes lige her eller her til de interesserede :-)


This post contains adlinks. 

0 comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment!

 

Scandinavian Love Song © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger