Moodboard for Table Setting

20/06/2017

Moodboard for table setting, naming celebration, simple and botanical, A Table Story, via Scandinavian Love Song

Da Mads og jeg blev gift for tre år siden, holdt vi et lille intimt bryllup med vielse på rådhuset og efterfølgende komsammen for nærmeste familie i vores lejlighed. Så nu hvor Saxo skal navngives, har vi derfor besluttet os for at gå all in. Og for mig betyder det altså (blandt andet - god mad og glade gæster er heller ikke at kimse af) en pæn borddækning.

Moodboardet for opdækningen kom til at se sådan her ud. Da det skal holdes i to sammenstødende orangerier i barokhaven på Gl. Estrup, er temaet helt per automatik blevet sådan lidt enkelt og botanisk. Der bliver to langborde (lidt klemt, men mon ikke det går - kryds lige fingre for godt vejr, så vi også kan være ude), og jeg har samlet assorterede sylteglas til den store guldmedalje det sidste halve år (Mads er heldigvis rigtig glad for drueagurker). De kommer til at fungere som vaser og så bliver bordene ellers pyntet helt enkelt med vild kørvel og brombærgrene i tråd med invitationerne. Anja Mulder har også lavet illustrationer til bordkortene, og der kommer til at ligge en lille menu med de samme illustrationer på tallerknerne, det bliver så fint.  

Jeg har længe ledt efter en undskyldning for at benytte A Table Storys fine sortiment og derfor kommer både tallerkener, glas, bestik og støbejernsstager også der fra. Dugene bliver hvide, stoflignende papirsduge og så har jeg ellers haft et værre mas med at finde nogle passende servietter. Jeg vil helst have stofservietter, da jeg virkelig synes, de kan løfte en borddækning. Men at skulle købe 60 stofservietter, vil fuldstænding vælte budgettet og jeg har ikke kunne finde nogle pæne at leje. Så egentlig var planen at købe noget grønt hørstof - lig det på moodboardet - og så selv sy dem, men med den forestående flytning kan jeg godt se, det bliver et noget presset projekt. Sidst jeg var i Søstrene Grene faldt jeg så over nogle mørkegrå karklude med vaffel-struktur, og besluttede, at det måtte være et godt kompromis. Og så har vi også til et livs forbrug af karklude bagefter. De har dem i mange forskellige farver lige nu, hvis I selv står og mangler, bare et lille tip :-)

When Mads and I got married three years ago, we had a very small wedding at the city hall and just a small gathering of our closest family in our apartment. So for Saxo's naming celebration we have decided to go all in. And for me that means (among other things - good food and happy guests are obviously important as well) a lovely table setting. And this is the moodboard I've made for the tables. 

As the location is an orangery in an old garden at a manor house, we've chosen a simple and botanical theme. The two long tables will be decorated with wild flowers and black berries (in accordance with the invites) and Anja Mulder has also made illustrations for the place cards and menus, it's going to look so nice. We are renting all tableware through Copenhagen-based A Table Story and for napkins I've found some dark grey kitchen cloths :-) 

Find more inspiration for table settings at my Pinterest board

Image credit: A Table Story and Local Milk

0 comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment!

 

Scandinavian Love Song © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger