Saxo, Motherhood, and New Beginnings

01/06/2017

Maria Franck
Maria Franck
Maria Franck
Maria Franck
Maria Franck

Endelig tilbage. Mit lange fravær skyldes i den grad denne lille bandit, Saxo. Som vendte op og ned på alting en søndag i oktober. At være hans mor føles mere rigtigt end noget som helst andet i min verden, og derfor har jeg også lige skulle mærke efter, hvad det egentlig er, jeg gerne vil bruge bloggen til. 

Jeg har lige fra bloggens fødsel været af den holdning, at det skal være lysten, der driver værket og ikke en pligtfølelse, som desværre nemt bliver en dum følgesvend i blogverden, i hvert tilfælde i min. Jeg tror også, jeg nåede til et punkt, hvor jeg personligt blev træt af at se de samme (omend meget pæne og inspirerende) hjem blive delt på samtlige skandinaviske interiør-blogs samtidigt. Det der oprindeligt inspirerede mig, blev pludseligt uinspirerende. Men samtidig har jeg også savnet at blogge, jeg har bare lige skulle finde en indgangsvinkel, der giver mening for mig. Og den slags tager åbenbart lang tid. Jeg holder allermest af at genlæse de indlæg i mit blogarkiv, der har en mere personlig vinkel - enten med billeder fra vores hjem, rejser eller bare hverdagen - så det er nok også dét, jeg primært vil dele fremadrettet. Den slags indlæg tager tid, og derfor kommer det nok også til at blive efter devisen 'lidt, men godt' - som jeg egentlig også efterlever i alle mulige andre aspekter af mit liv, så hvorfor ikke også her? Og så kan jeg jo nok ikke dy mig for at dele andres fine hjem i ny og næ :-)

Billederne ovenfor er taget af dygtige Maria Franck. Saxo og jeg mødtes med hende i en smuk lejlighed i Aarhus helt tilbage i februar, hvor Saxo kun var fire måneder gammel. Det kom der nogle virkelig fine billeder ud af. Flere her.

I'm finally back, and my long absence from blogging is mainly a result of this little nugget, our son Saxo, who changed our world order a Sunday in October. Being his mother is such a gift and feels more true and right than anything else in my life, and has got me considering what exactly it is I want to do with the blog. 

Ever since the beginning, I've been of the belief that blogging should be fun and not motivated by some stupid sense of duty that unfortunately often seems to be a downside in the blog world, at least in mine. I also reached a point where I became somewhat bored of seeing the same pictures (albeit inspiring and pretty and all) shared at all Scandinavian interior blogs at the same time. What initially inspired me to start blogging suddenly appeared uninspiring. Still, I have been missing this way of communication, and therefore I have been trying to find an approach that seemed right for me. And that apparently takes a looong time. I love looking back at the posts I've shared with more personal content - of our home, travels and daily life, like a journal of different times in my life - so that is what I will be sharing more of in the future. And then I probably can't resist sharing other people's pretty homes as well from time to time :-) 

The pictures above are captured by super skilled photographer, Maria Franck, who we met in a stunning apartment in Aarhus back in February, with a four months old Saxo. More pics here

Pictures: Maria Franck

0 comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment!

 

Scandinavian Love Song © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger